Locatie & Route

Zo komt u bij Scouting Aerenheem

Met de auto

We raden u aan zoveel mogelijk met de fiets, lopend of openbaar vervoer te komen. De locatie ligt direct achter een woonwijk. Om de overlast voor de bewoners zoveel mogelijk te beperken hebben we afgesproken niet in de wijk te parkeren maar onder het viaduct van de A12 op de Rosendaalseweg. Dus mocht u toch met de auto komen, voer dan het volgende adres in uw navigatie:

Rosendaalseweg 880.

Komend uit de richting centrum Arnhem ziet u dan voor u het viaduct van de A12. Onder dit viaduct kunt u uw auto parkeren. Vlak voor het viaduct gaat een zandpad omhoog langs de snelweg. Dit staat aangeven met bewegwijzering. Wanneer u dit pad volgt komt u vanzelf uit bij de locatie.

Komend uit de richting van de snelwegen bent u het viaduct net onderdoor gereden wanneer u dit adres invoert.

Met de fiets

Komend vanuit de richting centrum Arnhem rijdt u over de Rosendaalsweg richting Rosendaal. Dan slaat u vlak voor het viaduct van de A12 linksaf de Moslaan in. Vervolgens neemt u de eerste weg rechts, de Heideweg. Deze volgt u (bocht mee naar rechts, bocht mee naar links weer bocht mee naar rechts. Op de T-splitsing van de Lindestraat gaat u naar links waar u vrijwel direct de locatie aan uw rechterhand treft.

Openbaar vervoer

Plan uw reis bij de NS of 9292. Ga naar bushalte Arnhemse Allee. Loop richting het viaduct van de A12 en ga daar op een klein paadjes naar links.